Opțiuni de limbă

Mihaela Scurtu                  #ROMANIA #HR #ORIENTARE SPRE REZULTATE

Angajarea a peste 4.500 de angajați într-un timp foarte scurt

Ianuarie 2024

În timpul petrecut aici, la LEONI, am învățat că, având o mentalitate potrivită, putem depăși orice provocare. Mă bucur foarte mult că suntem „făcuți” astfel deoarece, în 2022, organizația noastră s-a confruntat cu o provocare care chiar ne-a testat limitele capacităților:

Pe fondul crizei din Ucraina, a fost nevoie să se înființeze simultan proiecte de duplicare în trei locații diferite, un efort masiv care nu s-a soldat doar cu recrutarea a peste 4 500 de angajați, într-un termen foarte scurt. Liniile de producție trebuiau să fie înființate fizic, instalații întregi trebuiau reorganizate sau chiar reconstruite, iar know-how-ul trebuia transferat rapid.

A fost un proiect care i-a împins literalmente pe toți la limită, ca și cum am fi construit o companie complet nouă de la zero.

Ceea ce a făcut ca situația să fie și mai dificilă a fost faptul că a trebuit să facem totul cu resursele limitate pe care le aveam la îndemână. Distanțele geografice dintre locațiile noastre, de până la 7 ore, au complicat și mai mult lucrurile. Cu toate acestea, la fel ca întotdeauna, am abordat această provocare nu întrebându-ne dacă putem face acest lucru, ci identificând soluții pentru a o face posibilă.

Încă sunt uimită de efortul depus în echipă, precum și de curajul și creativitatea tuturor oamenilor care au acceptat provocarea; în final, a fost o călătorie la care mă uit înapoi cu o imensă mândrie. Am reușit imposibilul prin eforturile și voința noastră comună, precum și prin convingerea că doar împreună putem realiza ceva extraordinar – și toate acestea având puțin timp, resurse sau instrumente la dispoziție.

Pentru mine, această experiență este un exemplu perfect al rezultatului care vine din puterea unei echipe de a depăși limitele.

Am sentimentul de dezvoltare personală și sentimentul de a putea face cu adevărat o diferență, ceea ce mă face să fiu mândră că fac parte din LEONI.

© LEONI

LEONI HERO

Mihaela Scurtu

Director HR Romania

LEONI Wiring Systems Romania

Discover all our hero stories from the LEONI world in English and the local language

Languages
Contact